I'm watching you

Jeg bestemmer meg for å ta en pause fra bloggingen, og det kan være den varer evig. Jeg vet ikke, jeg får se. Har bare ikke tid og prioriterer ikke bloggingen høyt nok til at jeg får tid til det.

 
Fotokonkurranse

 

Jeg deltar i en fotokonkurranse som holdes av Silje. Innlegget om konkurransen finner du her. Temaet er fart og jeg deltar med bildet over. Har egentlig ganske mange bilder som har "fart" i seg, og jeg vet ikke helt hvorfor jeg deltar med dette. Men det er vel kanskje noe med fargene, lyset og.. utsnittet. Tjah, bare for moroskyld uansett! 

Hva synes dere om bildet?
Deltar du?
 
Et av mine favorittbilder fra 2012Jeg deltar med bildet over i en fotokonkurranse på bloggen til FELICIA (← link til konkurransen). Premien er et gavekort på 400 kroner hos KAMDA.SE. Temaet er "ditt favorittbilde fra 2012", og da jeg har fått mye positiv kritikk på bildet og liker det godt selv, deltar jeg med det. Det er tatt i juli. Hvis jeg vinner vil jeg bruke gavekortet på DETTE CLOSEUP-FILTERET og DETTE GRÅFILTERET

 

Hva synes dere om bildet? Jeg vet det er noen fotofeil med bildet, men jeg synes bildet var kult i denne vinkelen! 
Ingrid

Jeg er en fjorten år gammel jente, født 25. juli 1998, som lyder navnet Ingrid. Jeg er født og oppvokst i en liten bygd i Nord-Troms. Jeg har stor interesse for fotografi, og jeg fikk mitt første digitalkamera til jula 2009. Deretter har jeg utviklet meg innenfor fotografi, og nå bruker jeg kameraet Nikon D3100. Eget innlegg om fotoutstyret mitt kommer senere.

 Hest er også en stor lidenskap som jeg bærer. Storesøsteren og faren min har hatt hester, og jeg ble ofte satt opp på dem som liten smårolling. Det var først i sju-årene jeg ble ordentlig bitt av hestebasillen og begynte å henge i stallen sammen med venninner. Per dags dato er jeg lykkelig eier til verdens søteste og mest rampete ponnitroll, Mitra! 
 


Bolla mi!
 
I tillegg til å drive med fotografi og hest har jeg en hund, en katt og en kanin. Liker å redigere filmer og bilder, og blogger aktivt hos hest.no i tillegg til å drive denne bloggen.
Ser fram til å begynne ordentlig å blogge med denne bloggen, det blir nok gøy! Er det noe mer du lurer på angående meg, er det bare å spørre! Kanskje jeg kjører en spørrerunde, om noen er interesert? 


Helt ytterst (og enda litt lengre!) bor jeg! Virkelig en vakker perle i nord.
 
 
Første post på ny blogg

Heisann! Det er Ingrid som nå skriver dette blogginnlegget og som eier denne bloggen. Jeg har laget meg en ny blogg da jeg gikk lei min forrige, shring. Trengte rett og slett en ny start! Et eget innlegg om meg selv kommer om en stund! Håper jeg får noen lesere etterhvert, hadde vært koselig! 
 


Et arkivbilde tatt av meg, sommer 2012.