Us 

I love my ponytroll ♥

 

Hva synes du om bildene? Tatt av Astrid M. Andersen.
My beautiful pony


Tjukkebolla mi!

 Tok noen bilder i dag av den aller søteste hesten på stallen - nemlig hesten min, Mitra! ♥

 

Hva synes du om bildene? Hviket bilde likte du best?

 
SkiturPå søndag dro jeg og to av brødrene mine ut på en skitur. Storebroren min gikk et godt stykke i forveien, og jeg og lillebroren min kom etter. 
 Med kameraet hengende rundt halsen stoppet vi opp for å ta bilder av pappa og de to små søstrene mine. De kom kjørende med snøskuter. 
 Vi gikk et godt stykke, før vi kom fram til stedet der de andre ventet. Det er en plass vi har pleid å være på før, og der er det skikkelig god utsikt, over fjorden og over fjellene. Der oppe spiste vi sjokolade, appelsin og drakk brus. Vi døpte "toppen" for Solhaugen, både fordi det var sol der, det var en haug, og vi heter jo Haug til etternavn. Så det ble til å hete det!Hadde du en fin søndag? Gikk du kanskje på ski eller var på tur med familien din?
Hva synes du om bildene?

Smil

To bilder jeg tok av Prinsen (brun) og Minsten (sort) på hestenes beite i helga.  

 

Hva synes du om bildene?
Pink skies

 
Et par bilder fra uka/forrige uke! Ikke noe særlig spesielt, men må jo presse ut noen bilder av og til for at bloggen ikke skal dø helt ut heller da! Snart kommer sola for fullt og dagene begynner å bli lysere. Gleder meg, da skal det bli masse bilder. Skal kanskje også kjøpe meg nytt objektiv, jihuuu (om jeg får tidlig konfirmasjonsgave fra pappa!).


Hva synes du om bildene
Et hesteøye

 

Hva synes du om bildet? :-)
Sol og snødryss 

 

Hva synes du om bildene? Kritikk?
Hvilket likte du best?  
Beautiful detailsHva synes du om bildet? 
Snowfun 


På bildene er to av mine tre brødre.

I dag var jeg, noen av søskene mine og søskenbarnet mitt på et jorde i nærheten (vi bor ikke der bildene er tatt). De hadde med seg rattkjelker, carvingski og snowboard. Jeg lekte fotograf og tok masse bilder. Dette er et lite utvalg av bilder jeg tok! Føttene mine frøys til is, men ellers var det skikkelig koselig å være ute. Så også sola for første gang i år her hvor jeg bor, herreguuud så herlig! Solbarn = meg.

 

Hva synes du om bildene, hvilket likte du best? Hva har du gjort i dag?
Alvin

Disse bildene tok jeg i helga av katten vår Alvin. Han er så søt! 

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?


Pink clouds and blue heaven


Tok disse bildene da jeg var i stallen i går. Det ble plutselig litt klarvær, og rosa skyer spredte seg på himmelen. Selvfølgelig hadde jeg ikke allround-objektivet på, så bildene ble.. ikke så bra. Mye støy også, til at jeg brukte 800 i ISO. 

 

Hva synes du om bildene? 
The girl and the dog

Hva synes du om bildene? 
Romjulstur i bilder
I romjulen da storesøsteren min var hjemme dro jeg, hun, lillesøster, storebror og hunden vår ut på en tur i det fine landskapet her i nord. Himmelen var kjempefin og været var deilig, så det bar opp i skogen og vi kom oss på en topp. Der satte vi oss og studerte landskapet og pratet. Virkelig koselig! På hjemturen tok vi en annen vei og klatret i berg. Var koselig med en sånn tur med søskene mine, og jeg fikk låne søsters kamera til å ta noen bilder. Ikke misforstå, har eget kamera, men liker å bruke hennes når jeg får lov, tihi.

 

Hva synes du om bildene, hvilket likte du best? 
Har du vært på tur med familien etc.? 
Believe in yourself


Disse bildene tok jeg med selvutløser på lillejulaften. Jeg lånte kameraet til søster og tok med meg stativet, og gikk nedenfor veien vår på et berg. Det var et fint lys og bildene ble litt spesielle, men må innrømme at det var kaldt! På de første bildene sto jeg bare i singlet, men måtte fort kle på meg hettegenser + jakke igjen, brr! Er ikke ofte jeg tar sånn type bilder, så må si at jeg ble litt fornøyd med disse bildene. Men selvutløser er noe ork, ønsker meg fjernutløser! To tredjedel av bildene ble jo uklare, hehehe! 

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best? Kattepusen Alvin

Disse to bildene tok jeg av kattungen vår Alvin niende desember. Var ute med dyrene og hadde med meg kameraet. Vet ikke hva jeg synes om resultatet, er vel helt OK bilder, ikke noe spesielt.
En ting jeg lurer på er hva dere vil at jeg skal blogge om? Dette er jo en nyoppstartet blogg, så jeg har ikke rukket å skrive mange innlegg. Hovedsaklig er jo dette en fotoblogg, så det blir å komme mest bilder, men kommer sikkert noen flere "randome" innlegg også, ahah!

 

Hva synes du om bildene? Hvilket bilde likte du best? Hva vil du lese om på bloggen min framover?