Et hesteøye

 

Hva synes du om bildet? :-)
Sol og snødryss 

 

Hva synes du om bildene? Kritikk?
Hvilket likte du best?  
Beautiful detailsHva synes du om bildet? 
Snowfun 


På bildene er to av mine tre brødre.

I dag var jeg, noen av søskene mine og søskenbarnet mitt på et jorde i nærheten (vi bor ikke der bildene er tatt). De hadde med seg rattkjelker, carvingski og snowboard. Jeg lekte fotograf og tok masse bilder. Dette er et lite utvalg av bilder jeg tok! Føttene mine frøys til is, men ellers var det skikkelig koselig å være ute. Så også sola for første gang i år her hvor jeg bor, herreguuud så herlig! Solbarn = meg.

 

Hva synes du om bildene, hvilket likte du best? Hva har du gjort i dag?
Alvin

Disse bildene tok jeg i helga av katten vår Alvin. Han er så søt! 

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?


Pink clouds and blue heaven


Tok disse bildene da jeg var i stallen i går. Det ble plutselig litt klarvær, og rosa skyer spredte seg på himmelen. Selvfølgelig hadde jeg ikke allround-objektivet på, så bildene ble.. ikke så bra. Mye støy også, til at jeg brukte 800 i ISO. 

 

Hva synes du om bildene? 
The girl and the dog

Hva synes du om bildene? 
Kattepus

Beklager dårlig blogging i det siste.. har vært utrolig mye å gjøre, og jeg har omtrent ikke rørt kameraet. Snart kommer solen tilbake til nord, det blir utrolig godt! Gleder meg, skal ta mer bilder etterhvert, lover!

Et bilde jeg tok av katta vår som var klatret opp i lysstolpen. Haha, han er så søt! To forskjellige redigeringer, prøvde bare noe nytt.

Hva har du gjort i det siste?
Hva synes du om bildene, hvilket likte du best?

Også må jeg benytte anledningen til å takke dere for de fantastisk fine kommentarene dere har skrevet til meg i det siste! Det varmer veldig! 
Fotokonkurranse

 

Jeg deltar i en fotokonkurranse som holdes av Silje. Innlegget om konkurransen finner du her. Temaet er fart og jeg deltar med bildet over. Har egentlig ganske mange bilder som har "fart" i seg, og jeg vet ikke helt hvorfor jeg deltar med dette. Men det er vel kanskje noe med fargene, lyset og.. utsnittet. Tjah, bare for moroskyld uansett! 

Hva synes dere om bildet?
Deltar du?
 
Romjulstur i bilder
I romjulen da storesøsteren min var hjemme dro jeg, hun, lillesøster, storebror og hunden vår ut på en tur i det fine landskapet her i nord. Himmelen var kjempefin og været var deilig, så det bar opp i skogen og vi kom oss på en topp. Der satte vi oss og studerte landskapet og pratet. Virkelig koselig! På hjemturen tok vi en annen vei og klatret i berg. Var koselig med en sånn tur med søskene mine, og jeg fikk låne søsters kamera til å ta noen bilder. Ikke misforstå, har eget kamera, men liker å bruke hennes når jeg får lov, tihi.

 

Hva synes du om bildene, hvilket likte du best? 
Har du vært på tur med familien etc.? 
Et av mine favorittbilder fra 2012Jeg deltar med bildet over i en fotokonkurranse på bloggen til FELICIA (← link til konkurransen). Premien er et gavekort på 400 kroner hos KAMDA.SE. Temaet er "ditt favorittbilde fra 2012", og da jeg har fått mye positiv kritikk på bildet og liker det godt selv, deltar jeg med det. Det er tatt i juli. Hvis jeg vinner vil jeg bruke gavekortet på DETTE CLOSEUP-FILTERET og DETTE GRÅFILTERET

 

Hva synes dere om bildet? Jeg vet det er noen fotofeil med bildet, men jeg synes bildet var kult i denne vinkelen! 
Nyttårsforsett 2013

Jeg tenkte jeg skulle skrive opp mine nyttårsforsetter for det nye året vi er gått inn i. Jeg har både mål/forsett for meg selv og for hva jeg og hesten min skal greie sammen. Forsettene med hesten min kan du lese HER. Tror ikke jeg kom på alt jeg vil greie i 2013, men dette er i hvert fall de fleste målene mine. Blir gøy å se om jeg klarer dette, og det håper jeg virkelig! Jeg skal i hver tfall gjøre tjuetretten til et fantastisk og uforglemmelig år, og det skal bli det beste året i mitt liv! 

 
» Føre opp hver dag i almanakken min. Jepp! Jeg har bestilt meg en personlig almanakk og jeg skal skrive ned hva jeg gjør absolutt ALLE dagene i 2013!


» Utvikle meg innenfor fotografi og ridning.
Ja, dette er to ting jeg skal bli flinkere i! Flinkere til å se motiver når jeg tar bilder og kunne håndtere kameraet bedre, bli flinkere til å ri og holde på med hestene. Jeg skal bli med kreativ innenfor fotografering og prøve ut nye og annerledes triks, tips og sånt! 

» Ta masse fine og minnerike bilder. Jeg skal ta så masse bilder jeg aldri har tatt på et år før, og jeg skal ta FINE og inspirerende bilder som andre synes er fine. 

» Ta flere bilder av mennesker og dyr. Punktet sier egentlig alt! Spesielt flere bilder av mennesker, og om jeg kjøper meg nytt objektiv blir det nok masse bilder av alt mulig, hehe.
» Bli bedre i gym! Gym er favorittfaget mitt og jeg elsker det! Føler meg litt flink, spesielt i fotball og sånne ting, men har lyst til å bli mye bedre da jeg har masse å gå på! Har i hvert fall god motivasjon og jobber godt, men dette skal også forberedes.

» Kjøpe meg minst et objektiv, og kanskje fjernutløser.
Har så lyst på nye objektiv, særlig 50mm f/1.4 og 70-300mm f/3.5-4. Fjernutløser har jeg også veldig, veldig lyst på!

 

» Møte Kristine igjen! Kanskje ikke et forsett, men uansett; jeg skal møte henne igjen! 

» Lære å akseptere og elske meg selv.
Et punkt jeg er svak i.


» Gjøre det beste ut av hver dag.
» Blogge mer og bedre! Både på hest.no og blogg.no. 

» Glede andre. Hva er vel bedre enn å se personer smile og du vet du er grunnen til det? ♥


» Trene mer og få bedre kondisjon.
En stund før jul var jeg skikkelig flink og jeg jogget så og si nesten hver dag. I jula trente jeg ingenting, men skal begynne med opptrening nå igjen! Vil jo holde meg i form. Skal prøve å jogge minst fire ganger i uka, men prøve flere ganger når jeg kan! 


» Kanskje få flere fotojobber/fotooppdrag og tjene penger på det! Så langt har jeg hatt to små fotooppdrag som jeg fikk litt penger for, og det er gøy det! 

» Bli sunnere.
Holde meg unna godterier og søtsaker i ukedagene, og minst mulig i helgene. Skal virkelig skjerpe meg når det gjelder dette! » Samtidig som jeg skal blogge mer og bedre, skal jeg sitte mindre med pcen og hjelpe til mer. Føler jeg hjelper for lite til her hjemme, og der skal jeg virkelig skjerpe meg.


» Fortsette å være flink på skolen. Jeg er fornøyd med karakterene mine og ligger over 5 i snitt, så dette skal jeg holde!


» Bli flinkere til å spare penger og proritere det mer!
Har en tendens til å bruke opp pengene mine veldig fort og på ubrukelige ting jeg ikke trenger så mye, og det ender med at mamma og pappa må betale for det jeg virkelig trenger. Så dette skal jeg bli flinkere til! 


» Glede andre og være en bra person og et godt forbilde for andre.


» Ha et fantastisk år sammen med de beste menneskene ♥ 


Finner jeg på flere mål som jeg har glemt fyller jeg det opp på denne listen, men jeg tror dette skulle være alt! 

Har du noen mål for 2013?
Hva synes du om målene mine? 
 
Bw / color

Bildet i farger eller sorthvitt? 

Believe in yourself


Disse bildene tok jeg med selvutløser på lillejulaften. Jeg lånte kameraet til søster og tok med meg stativet, og gikk nedenfor veien vår på et berg. Det var et fint lys og bildene ble litt spesielle, men må innrømme at det var kaldt! På de første bildene sto jeg bare i singlet, men måtte fort kle på meg hettegenser + jakke igjen, brr! Er ikke ofte jeg tar sånn type bilder, så må si at jeg ble litt fornøyd med disse bildene. Men selvutløser er noe ork, ønsker meg fjernutløser! To tredjedel av bildene ble jo uklare, hehehe! 

Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best? Kattepusen Alvin

Disse to bildene tok jeg av kattungen vår Alvin niende desember. Var ute med dyrene og hadde med meg kameraet. Vet ikke hva jeg synes om resultatet, er vel helt OK bilder, ikke noe spesielt.
En ting jeg lurer på er hva dere vil at jeg skal blogge om? Dette er jo en nyoppstartet blogg, så jeg har ikke rukket å skrive mange innlegg. Hovedsaklig er jo dette en fotoblogg, så det blir å komme mest bilder, men kommer sikkert noen flere "randome" innlegg også, ahah!

 

Hva synes du om bildene? Hvilket bilde likte du best? Hva vil du lese om på bloggen min framover?