Us 

I love my ponytroll ♥

 

Hva synes du om bildene? Tatt av Astrid M. Andersen.
My beautiful pony


Tjukkebolla mi!

 Tok noen bilder i dag av den aller søteste hesten på stallen - nemlig hesten min, Mitra! ♥

 

Hva synes du om bildene? Hviket bilde likte du best?

 
SkiturPå søndag dro jeg og to av brødrene mine ut på en skitur. Storebroren min gikk et godt stykke i forveien, og jeg og lillebroren min kom etter. 
 Med kameraet hengende rundt halsen stoppet vi opp for å ta bilder av pappa og de to små søstrene mine. De kom kjørende med snøskuter. 
 Vi gikk et godt stykke, før vi kom fram til stedet der de andre ventet. Det er en plass vi har pleid å være på før, og der er det skikkelig god utsikt, over fjorden og over fjellene. Der oppe spiste vi sjokolade, appelsin og drakk brus. Vi døpte "toppen" for Solhaugen, både fordi det var sol der, det var en haug, og vi heter jo Haug til etternavn. Så det ble til å hete det!Hadde du en fin søndag? Gikk du kanskje på ski eller var på tur med familien din?
Hva synes du om bildene?

Januar 2013

Etter å ha sett på Kristine og Mari sine blogger, har jeg bestemt meg for å oppsummere alle månedene i 2013! Blir jo nesten sånn at jeg hermer da, men fristet veldig å prøve noe nytt. Så, enkelt og greit!:

 

 

 

Målene for januar var: Jogge og trene styrke fire-fem ganger i uka, dette greide jeg sånn passelig, jogget ikke alltid så mange ganger i uka, men trente styrke som oftest hver dag. Tilbringe tid med hesten min og bare kose, dette greide jeg og vi hadde en fin tid.

 

Månedens opptur: Hadde noen fine stunder sammen med Mitra, sola kom tilbake etter mørketiden (!!!), tok flere bilder, sov i stallen to ganger, fine gymtimer.

 

Månedens nedtur: Mye jobbing på skolen, mørkt helt til slutten av måneden, noen dårlige dager med Mitra, byttet plass i klasserommet noe jeg ergrer meg mye over..

 

Månedens sang: 

 

 

 

 

Månedens bilde: Siden sola kom tilbake og jeg er skikkelig glad i sola - solbarn - valgte jeg dette bildet framfor et annet jeg var fornøyd med også! Mål for februar:
Fortsette treningen som i forrige måned, kanskje enda bedre, ta mange bilder, utnytte dagene og ikke kaste bort så mye tid, slappe av, gjøre det bra på skolen.


Oppsummert: Januar var en veldig fin måned med koselige stunder. Sola kom tilbake og det er det beste som har skjedd tror jeg - elsker sola så høyt! Til tross for noen kjipe stunder har januar vært mer fin enn dårlig!  

 

 

Hvordan var januar for deg? 
Smil

To bilder jeg tok av Prinsen (brun) og Minsten (sort) på hestenes beite i helga.  

 

Hva synes du om bildene?
Pink skies

 
Et par bilder fra uka/forrige uke! Ikke noe særlig spesielt, men må jo presse ut noen bilder av og til for at bloggen ikke skal dø helt ut heller da! Snart kommer sola for fullt og dagene begynner å bli lysere. Gleder meg, da skal det bli masse bilder. Skal kanskje også kjøpe meg nytt objektiv, jihuuu (om jeg får tidlig konfirmasjonsgave fra pappa!).


Hva synes du om bildene