Januar 2013

Etter å ha sett på Kristine og Mari sine blogger, har jeg bestemt meg for å oppsummere alle månedene i 2013! Blir jo nesten sånn at jeg hermer da, men fristet veldig å prøve noe nytt. Så, enkelt og greit!:

 

 

 

Målene for januar var: Jogge og trene styrke fire-fem ganger i uka, dette greide jeg sånn passelig, jogget ikke alltid så mange ganger i uka, men trente styrke som oftest hver dag. Tilbringe tid med hesten min og bare kose, dette greide jeg og vi hadde en fin tid.

 

Månedens opptur: Hadde noen fine stunder sammen med Mitra, sola kom tilbake etter mørketiden (!!!), tok flere bilder, sov i stallen to ganger, fine gymtimer.

 

Månedens nedtur: Mye jobbing på skolen, mørkt helt til slutten av måneden, noen dårlige dager med Mitra, byttet plass i klasserommet noe jeg ergrer meg mye over..

 

Månedens sang: 

 

 

 

 

Månedens bilde: Siden sola kom tilbake og jeg er skikkelig glad i sola - solbarn - valgte jeg dette bildet framfor et annet jeg var fornøyd med også! Mål for februar:
Fortsette treningen som i forrige måned, kanskje enda bedre, ta mange bilder, utnytte dagene og ikke kaste bort så mye tid, slappe av, gjøre det bra på skolen.


Oppsummert: Januar var en veldig fin måned med koselige stunder. Sola kom tilbake og det er det beste som har skjedd tror jeg - elsker sola så høyt! Til tross for noen kjipe stunder har januar vært mer fin enn dårlig!  

 

 

Hvordan var januar for deg?